Referenties

Project Turnhout

Voor deze verkaveling in Turnhout zijn er meerdere groene en waterdoorlatende parkingsplaatsen voorzien. N-tropie heeft voor deze diverse parkings de substraten mogen leveren.

Project Zonhoven

Dit nieuwbouw project in het centrum van Zonhoven met een ondergrondse parking moest voorzien worden van goed drainerende en lichte substraten. Voor deze werf heeft N-tropie het funderingssubstraat, intensief daktuinsubstraat en versterkt gazon geleverd.

Project Diest - Den Amer
Voor deze ruime en groene parking in Diest heeft N-tropie de substraten en biologisch afbreekbare geotextiel geleverd.

Project Diest

Voor een nieuwbouwproject in Diest heeft N-tropie het intensief daktuinsubstraat, lava 8-16, versterkt gazon en grasdalsubstraat mogen leveren.

Project Thor Park

Voor de uitbreiding van het Thor Park in Genk heeft N-tropie de substraten voor grasdallen en bomenzand mogen leveren.

Project Aarschot

Voor de aanleg van de kilometerslange Oude Mechelsebaan is er langs beide zijden van de baan Versterkt Gazon voorzien. Deze stroken zijn enerzijds voorzien zodat auto's veilig kunnen uitwijken, alsook om extra verkeersplaatsen aan te bieden. In onderling overleg is er gekozen om substraat zowel van graszaden als microklaver te voorzien. De microklaver zorgt voor een stabielere grasmat dat o.a. beter bestand is tegen droogte.

Project Sint-Truiden

N-tropie was trots om een centrale rol te spelen in de realisatie van een visionair stedelijk ontwikkelingsproject dat de natuur naadloos integreerde in het hart van een bruisende stad. Deze transformatieve inspanning was gericht op het creëren van een duurzame en esthetisch aangename omgeving voor een nieuwbouwproject, waarbij moderne infrastructuur werd gecombineerd met groene ruimten. Onze bijdrage concentreerde zich op het leveren van gespecialiseerde substraten voor de binnentuin.

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen we je helpen?