Welkom bij N-tropie

Welkom bij N-tropie, de specialist in de productie van substraten voor groene daken, waterdoorlatende verhardingen en boombeplanting. Bij N-tropie geloven we in de transformerende kracht van substraten om zowel de esthetische als ecologische aspecten van onze steden te verbeteren.


Als pioniers op dit gebied gaat onze focus verder dan de traditionele teelt. We zijn er trots op dat we substraten maken die niet alleen de groei van groen ondersteunen, maar ook bijdragen aan vitale aspecten van de stedelijke infrastructuur. Groene daken, waterdoorlatende verhardingen en boomplantsubstraten spelen een cruciale rol in het bevorderen van biodiversiteit, het beheren van regenwater en het stimuleren van duurzame stedelijke ecosystemen.


Ons streven naar uitmuntendheid wordt weerspiegeld in de nauwgezette productieprocessen die we toepassen. N-tropie substraten worden met precisie geformuleerd, waarbij hoogwaardige materialen worden gebruikt om optimale prestaties en een lange levensduur te garanderen. Of u nu een aannemer, architect, stedenbouwkundige of landschapsontwerper bent, onze substraten zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van groene daken, waterdoorlatende verhardingen en boomaanplantprojecten.


Als u door onze website navigeert, ontdekt u meer dan alleen superieure producten. N-tropie is ook een knooppunt van kennis en inspiratie en biedt bronnen, casestudy’s en deskundige inzichten om u te ondersteunen bij het creëren van bloeiende en duurzame stedelijke omgevingen.


Kies N-tropie voor substraten die verder gaan dan het conventionele en die leven en veerkracht brengen in het hart van stedelijke ontwikkeling. Help ons steden opnieuw vorm te geven met substraten die niet alleen groene ruimten koesteren, maar ook bijdragen aan een duurzame en levendige toekomst. Cultiveer met een doel, cultiveer met N-tropie.


Onze expertise

Waterdoorlatende verhardingen

Onze missie

Bij N-tropie worden we gedreven door een diep engagement om stedelijke landschappen te herdefiniëren door middel van innovatieve substraatoplossingen. Onze missie is om voorop te lopen in duurzame stedelijke ontwikkeling door ons te specialiseren in de productie van substraten op maat voor groene daken, waterdoorlatende verhardingen en boomaanplantprojecten. We willen een katalysator zijn voor positieve verandering en veerkrachtige steden bevorderen die in harmonie zijn met de natuur.

Nieuws

 

Onze “Goedemorgen Nieuwsbrief” van mei 2023 over veen / turf.  

 

 

N-tropie Goedemorgen Nieuwsbrief- LAVA

 

 Onze “Goedemorgen Nieuwsbrief” van januari 2023 over lava.  

 

 

Heb je een vraag over onze producten, nieuwsgierig naar onze werking of begeleiding nodig in jouw project? Laat het ons weten en we bezorgen je de nodige informatie. 

Heb je graag een algemeen overzicht van onze producten? Met een druk op onderstaande knop kan je onze catalogus downloaden. 

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen we je helpen?